Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada d’honor a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2019

El proper dilluns, 18 de febrer, a les 12.30 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona tindrà lloc la presentació de la programació que Barcelona oferirà com a ciutat convidada d’honor a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2019. A la roda de premsa hi assistiran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera de Cultura, Laura Borràs, la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, i la presidenta de la Fundación El Libro, Maria Teresa Carbano.

La Feria del Libro de Buenos Aires és un dels esdeveniments culturals més rellevants a Amèrica Llatina tant pel que fa a la seva dimensió, com per la durada i la pluralitat de la seva oferta amb un programa de més de 1.000 activitats i més d’un milió de visitants.

El programa de Barcelona a la 45a edició de la Feria desplegarà més d’un centenar d’activitats amb més de seixanta convidats, una gran llibreria, un estand propi, diverses exposicions literàries i tot un ventall d’activitats paral·leles a la capital argentina. Sota el lema Barcelona, ciutat literària, aquesta participació suposa una oportunitat única per mostrar l’immens patrimoni literari de la ciutat en totes les seves facetes, així com estrènyer els llaços històrics que uneixen ambdues ciutats.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.