Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Llum Bcn’ il•luminarà durant aquest cap de setmana els carrers de Poblenou

Demà divendres 15, a les 19 hores, començarà el festival Llum Bcn 2019, que fins al diumenge dia 17 transformarà els carrers del Poblenou en un gran laboratori d’experimentació i creativitat a l’aire lliure. Abans d’alçar el teló, a les 18 hores al Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries, 37), el Comissionat de Cultura, Joan Subirats; el Regidor del districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner, i els comissaris Maria Güell, José Luis de Vicente i Oriol Pastor explicaran les interioritats del festival. Acabats els parlaments, a les 19 hores, els mitjans de comunicació que ho desitgin podran prendre imatges del festival des d’un punt elevat de l’Edifici del Disseny Hub Barcelona.

 

NOTA: Els mitjans que vulgueu accedir al punt elevat del Disseny Hub Barcelona cal que ens confirmeu assistència al correu premsaicub@bcn.cat

Dossier de premsa, més informació i imatges per premsa aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.