Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona crea un memorial per recordar les persones executades al Camp de la Bota

Demà dijous, 14 de febrer, a les 12:30 hores, (Sala Marti l’Humà, MUHBA; Plaça del Rei, s/n), es presentarà el nou espai memorial del Camp de la Bota, Parapet de les executades i executats 1939-1952 que s’inaugurarà properament a la plaça del Fòrum i que ret sentit homenatge a les 1.706 persones que van morir afusellades des del 1939 fins al 1952. Així mateix, a partir del 22 de febrer, el MUHBA Plaça del Rei  presentarà l’exposició El Camp de la Bota de Francesc Abad.

A la roda de premsa hi assistirà el primer Tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello; el comissionat de Programes de  Memòria, Ricard Vinyes, i l’artista Francesc Abad.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.