Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Spyridon ‘Spiros’ Michalakis, assessor científic de Marvel, participa a la Biennal Ciutat i Ciència

En el marc de la Biennal Ciutat i Ciència que comença demà s’ha organitzat el cicle de cinema Phenomena, per on passaran primeres espases del coneixement científic. Un dels noms més rellevants és el d’Spyridon “Spiros” Michalakis, conegut internacionalment per ser assessor científic de Marvel. Aquest divendres, 8 de febrer, a les 12.00 hores, a l’espai LAB del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), Michalakis explicarà les principals motivacions de la seva feina. A la roda de premsa també hi assistirà Sònia Fernández-Vidal, co-comissària de la Biennal Ciutat i Ciència.

Spyridon “Spiros” Michalakis és físic quàntic i treballa al California Institute of Technology (Caltech), on fa recerca sobre física teòrica quàntica i activitats de divulgació per a l’ Institute for Quantum Information and Matter (IQIM). Complementa la seva feina d’investigador amb la d’assessor científic en pel·lícules com Ant-Man, Doctor Strange, Captain Marvel, Avengers 4 o Ant-Man and The Wasp. Ha fet diverses contribucions al bloc científic de l’IQIM, Quantum Frontiers.

Atenció: a les 11.45 hores els mitjans gràfics podran prendre imatges al Pati del Palau de la Virreina.

La primera edició de la Biennal Ciutat i Ciència acollirà, entre el 7 i l’11 de febrer, 96 activitats gratuïtes adreçades a tots els públics en més de 72 espais de la ciutat.

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.