Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Ada Colau i Joan Subirats inauguren la trobada ‘100tífiques’, en el marc de la Bienna Ciutat i Ciència

Demà dijous, 7 de febrer, a les 14.45 hores, al Parc Científic de Barcelona (Baldiri Reixac, 4-8) l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el comissionat de Cultura, Joan Subirats, inauguraran la trobada 100tífiques, organitzada pel Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència. Els objectius de la trobada són preparar les xerrades que les científiques faran per tot Catalunya el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència (11 de febrer) i reforçar el paper de les dones com a referents científics i socials.

A l’acte també hi assistiran la Consellera de Presidència, Elsa Artadi; la directora general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital de la Conselleria d’Educació, Mar Camacho, i la presidenta de l’Institut Català de la Dona, Núria Balada.

 

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS!

La foto de grup, amb les 100 científiques i els i les representants institucionals i de les entitats organitzadores, es farà al jardí de les Torres R+D+I després dels parlaments.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.