Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats participa a la presentació de la programació del Barcelona Obertura Spring Festival

El dijous ,7 de febrer, a les 10.30 hores, al restaurant Mirador del Palau de la Música Catalana, es presentarà la programació del Barcelona Obertura Spring Festival, el festival de música clàssica de la ciutat que tindrà lloc del 4 al 17 de març i que inclou una trentena de concerts gratuïts a llocs emblemàtics de Barcelona. Ha estat impulsat pel Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori; promogut per Barcelona Global, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

La presentació anirà a càrrec del president de Barcelona Obertura, Ramon Agenjo; el director del projecte, Victor Medem; el director artístic adjunt del Palau de la Música Catalana, Víctor Garcia de Gomar; la directora artística del Gran Teatre del Liceu, Christina Scheppelman; i el director de L’Auditori, Robert Brufau. El comissionat de Cultura, Joan Subirats, serà l’encarregat de cloure l’acte.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.