Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
A.K.A, Be God Is, Likes o Almazuela, propostes artístiques incloses al programa de la 5a edició de Barcelona Districte Cultural

– El transitat circuit, que alça teló l’1 de febrer i mantindrà la seva programació fins a finals d’abril, tornarà a estar present en 21 equipaments dels 10 districtes de Barcelona, on oferirà prop de 150 activitats.

En aquesta nova edició el Barcelona Districte Cultural manté les línies de programació que li són habituals: una oferta eclèctica i de qualitat que s’adreça a públics d’edats i interessos diferents. Amb aquesta voluntat, proposa 9 espectacles de teatre, amb èxits recents de la cartellera comercial com són  A.K.A. (Also Known As) -l’espectacle més premiat de l’última edició dels premis Butaca-, Be God Is -d’Espai Dual, la companyia que lidera Oriol Pla- , Los bancos regalan sandwicheras y chorizos de José y sus hermanas o Sembla que rigui de Mont Plans; propostes de dansa tan diferents com Likes, de Núria Guiu, i Almazuela, de la Companyia Roberto G. Alonso; o d’estils musicals tan diversos com el flamenc de Laboratoria, Blanc de Ferran Palau o les Cançons robades de Mazoni, sense oblidar la proposta inclusiva de la Big Band Basket Beat Barcelona; també acollirà les propostes més recents de Mumusic Circus, Circ Pistolet i Companyia La Tal.

De la mateixa manera, Barcelona Districte Cultural manté també la seva aposta per l’audiovisual a través dels seus dos cicles clàssics: per als menuts, el Petit Cineclub (que en aquesta edició creix i arriba fins a vuit equipaments), amb la multi-premiada El nen i el món, a més del Grúfal i Les aventures del petit talp; i les propostes de cinema documental que presenta en col·laboració amb l’In-Edit Festival i que aproparan els espectadors a artistes com M.I.A., Peret o les Pentina’t Lula, i a problemàtiques com la censura que van patir els músics a Mali com a conseqüència d’una xaria.

Com ja ha fet en anteriors edicions, Barcelona Districte Cultural programarà una sèrie d’activitats complementàries (xerrades, tallers, trobades…) pensades per apropar els artistes als veïns de la ciutat. En aquesta mateixa línia, Barcelona Districte Cultural organitza sessions matinals de molts dels seus espectacles per escolars de primària i secundària.

Per una altra banda i coincidint amb la cinquena edició del circuit, Barcelona Districte Cultural dona també el tret de sortida a la segona edició d’ART i PART, un projecte de creació comunitària als barris que durant el 2019 tindrà com a escenaris Poble-Sec, el Gòtic i el Besòs. Aquesta iniciativa, que va néixer l’any passat, ja ha treballat en altres cinc barris de la ciutat: La Marina, Poblenou, Raval, Sant Andreu, Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera.

Podeu descarregar-vos  el PROGRAMA, VÍDEOS i IMATGES al següent enllaç: https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/69be5299-4da7-4920-8e97-0c47acc5840c

Pàgina web: www.districtecultural.barcelona

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.