Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Capella celebra 25 anys de dedicació a l’art emergent a Barcelona

1.200 artistes, més de 100 comissaris i jurats, 200 exposicions i projectes no expositius… Són nomes algunes de les xifres que resumeixen els 25 anys d’activitat de La Capella (Hospital, 56), una institució municipal dedicada des de fa un quart de segle a l’art emergent a Barcelona. Aquest divendres, 25 de gener, a les 13 hores, el comissionat de Cultura, Joan Subirats, i el director de La Capella, Oriol Gual, faran balanç d’aquests anys d’activitat. A la roda de premsa, que es farà a La Capella, també hi assistiran Anna Manubens, comissària de l’exposició Les escenes. 25 anys després, organitzada amb motiu de l’efemèride, i l’artista Gustavo Marrone.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.