Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
iN MUSEU torna a descobrir al visitant els espais restringits d’11 museus de Barcelona

A partir de demà dilluns, 21 de gener, s’obren les inscripcions per a la tercera edició d ‘iN MUSEU, que tindrà lloc el proper dissabte 2 de febrer entre les 10 i les 19 h. Durant aquesta jornada els museus municipals de la ciutat tornaran a oferir visites exclusives gratuïtes a les reserves, els tallers de restauració i altres espais habitualment restringits al públic.

iN MUSEU ja s’ha consolidat com una jornada en la qual el Museu i el Patrimoni esdevenen un centre d’activitats i de participació ciutadana. Un moment en el que ciutadanes i ciutadans podran gaudir de visitar la part més restringida i desconeguda dels museus, a través de visites guiades que aniran a càrrec guies especialitzats i de conservadors, restauradors, documentalistes i altres professionals dels equipaments municipals.

Aquesta proposta, una iniciativa de la Direcció d’Història, Memòria, i Patrimoni de l’Institut de Cultura (ICUB), per tercer any consecutiu, tindrà lloc a:

 • Museu d’Història de Barcelona (MUHBA)
 • Centre de Col·leccions del MUHBA
 • El Born Centre de Cultura i Memòria
 • Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
 • Museu Frederic Marès
 • Museu del Disseny de Barcelona
 • Museu Etnològic i de Cultures del Món – Seu Parc Montjuïc
 • Museu Etnològic i de Cultures del Món – Seu Montcada
 • Castell de Montjuïc
 • Laboratori de Natura. Museu de Ciències Naturals de Barcelona
 • Museu de la Música

Per accedir a les visites caldrà formalitzar reserva anticipadament al web barcelona.cat/inmuseu, que serà operatiu a partir del proper 21 de gener, o bé presencialment a les oficines de Tiquet Rambles, Palau de la Virreina (la Rambla, 99) de dilluns a diumenge de 10 a 20.30 h / Tel. 93 316 10 00.

Web: barcelona.cat/inmuseu
Xarxes: #InMuseu19

Programa i imatges per premsa aquí 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.