Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Raül Refree i Isaki Lacuesta s’instal·len a la Fabra i Coats de la mà de l’exposició ‘Your Phone is a Cop’

El proper dijous 17 de gener, a les 12 hores, tindrà lloc al Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats (Sant Adrià, 20), la presentació de l’exposició Your Phone is a Cop, una instal·lació interactiva del músic Raül Refree i el cineasta Isaki Lacuesta.

El punt de partida del projecte és el concert que Refree va fer al Sónar 2018, on el director de Los pasos dobles o la recent Entre dos aguas va ser l’encarregat d’il·lustrar la part sonora amb imatges. Es tracta d’un projecte multidisciplinari que gira al voltant del control al qual estem sotmesos com a societat d’una manera oculta, no explícita, i que pretén posar sobre la taula una temàtica que sovint es dissimula sota les dinàmiques addictives de les xarxes socials i la falsa llibertat que atorga internet al conjunt de la població.

A l’acabar la roda de premsa s’oferirà una visita comentada a la instal·lació, integrada per diversos ordinadors equipats amb un programari ideat expressament, en la qual es poden interpretar, recrear, fer i desfer sons i imatges de l’espectacle concebut per al Sónar.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.