Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’exposició ‘Som Natura’ convida la ciutadania a lluitar per la conservació de la biodiversitat

Dimarts 15 de gener, a les 11 hores, al Museu de Ciències Naturals de Barcelona  (Plaça Leonardo da Vinci, 4-5, Parc del Fòrum) es presentarà en roda de premsa l’exposició Som Natura, una producció conjunta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte hi assistiran  la directora del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Anna Omedes, l’assessor científic de l’exposició, Carles Castell, i el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles.

Som Natura proposa una experiència audiovisual en tres parts. En la primera, una atmosfera  immersiva que alterna imatges de gran bellesa amb d’altres de degradació ambiental del planeta, ens commou i ens interpel·la. La segona part mostra projectes innovadors i sostenibles en marxa a Catalunya i, finalment, ens anima a passar a l’acció: presenta un centenar d’iniciatives de ciència ciutadana on tothom pot trobar la seva forma de participar per aturar la pèrdua de biodiversitat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.