Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona presenta la programació de la primera ‘Biennal Ciutat i Ciència’

El proper dilluns 14 de gener, a les 12.30 hores, a l’Amfiteatre Anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina (Carme, 47), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el comissionat de Cultura, Joan Subirats, presentaran el programa de la primera Biennal Ciutat i Ciència, un nou esdeveniment que tindrà lloc a Barcelona –un dels pols de coneixement, recerca i experimentació científica més importants d’Europa- entre el 7 i l’11 de febrer i que es desdoblarà en més de 70 espais. Un programa teixit conjuntament amb 118 entitats, una mirada àmplia sobre el coneixement científic i la implicació ciutadana, que pretén donar algunes respostes a les moltes preguntes i incerteses que existeixen en aquest àmbit. La Biennal compta amb la col·laboració d’acadèmics, investigadors, educadors i científics de la ciutat, amb l’objectiu de reflexionar de manera oberta amb tothom que s’hi vulgui acostar.

A la roda de premsa també hi assistiran els comissaris de la Biennal: Pau Alsina, professor de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i director de la revista ArtnodesJosé Ramón Calvo, catedràtic de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria; Sònia Fernández-Vidal, doctora en física, professora de la Universitat Autònoma de Bellaterra (UAB), escriptora i divulgadora; Núria Montserrat, cap del grup de recerca en cèl·lules mare, enginyeria genètica i enginyeria de teixits de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC); Josep Perelló, investigador multidisciplinar, líder d’OpenSystems de la Universitat de Barcelona (UB) i Coordinador de l’Oficina de Ciència Ciutadana de Barcelona; Ricard Solé, professor d’Investigació ICREA de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i catedràtic extern del Santa Fe Institute (Nou Mèxic, EUA), i Irma Vilà, professora de la UOC, comissària i investigadora d’art, ciència i tecnologia.

 

Dossier de Premsa Ciutat i Ciència

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.