Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La trobada literària BCNegra 2019 atraca al Port de Barcelona

Dijous, dia 10 de gener, a les 11 hores, a la Helix Cruise Terminal, Terminal E del Port de Barcelona, Joan Subirats, comissionat de Cultura, i Carlos Zanón, comissari del festival BCNegra, presentaran en roda de premsa la programació i les novetats de la trobada literària negra i criminal d’ enguany.

L’Institut de Cultura de Barcelona organitza per catorzè any consecutiu BCNegra, que en aquesta edició es celebrarà del 24 de gener al 3 de febrer a diferents  espais de la ciutat.

NOTA IMPORTANT PER ALS MITJANS: la roda de premsa tindrà lloc al Port de Barcelona. Per raons logístiques, a les 10.30h un autobús sortirà des del Palau de la Virreina per traslladar els mitjans fins a la terminal del port de Barcelona. Per indicacions de l’Autoritat Portuària, i per motius de seguretat, caldrà facilitar el DNI de les persones que accedeixin a la terminal. És imprescindible confirmar assistència per al transporti i la roda de premsa a premsaicub@bcn.cat.

Imatges i dossier de premsa


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.