Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Orfeó Català ofereix el tradicional concert de nadales a la plaça del Rei

– El concert, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, és gratuït i obert a tota la ciutadania

El dijous 3 de gener de 2019, com ja és tradicional des de fa vuit anys, l’Orfeó Català i cantaires del Cor Jove de l’Orfeó Català oferiran un concert de nadales a la plaça del Rei de Barcelona a les 19.30h. L’actuació, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les celebracions de Nadal, de caràcter gratuït i oberta a tota la ciutadania, té una gran acceptació popular, amb la Plaça del Rei plena any rere any per veure en directe la família de l’Orfeó Català al cor de la ciutat de Barcelona.

Les veus dels cantaires, dirigides per Pablo Larraz, sotsdirector de l’Orfeó Català, interpretaran nadales tradicionals, com Fum, fum, fum, Joia en el món, El rústec villancet o Aubada; també les peces de Pau Casals O Vos Omnes i Niagra sum. El cor clourà el concert amb Santa Nit i Molihua, una peça tradicional xinesa que l’Orfeó Català va cantar a la gira que va fer a la Xina el passat mes d’octubre.

Podeu descarregar-vos una fotografia d’aquest concert: https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/5b869df6-6a8d-4f37-9f2d-d58bcbc0ab0f

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.