Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’obra ‘Impasse’ fa pujar dos calabossos fins al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc

La instal·lació, fruit d’una col·laboració amb La Escocesa, es podrà visitar fins al 3 de març

Impasse és la nova instal·lació del Castell de Montjuïc, fruit d’una col·laboració amb la fàbrica de creació La Escocesa, i que es podrà visitar fins al 3 de març del 2019. L’obra, creada per Julia Calvo, és una invitació al públic a caminar a través de l’espai cobert amb volta de dos calabossos de metacrilat.

El Castell de Montjuïc, aposta per potenciar un diàleg entre art contemporani i patrimoni. I així ho mostra Impasse, reinterpretant artísticament calabossos construïts al segle XVIII. Representen un mur transparent, però també un mur infranquejable, físicament, que obliga al diàleg i la introspecció. Un mur que es planteja com una metàfora dels límits de la censura i la prohibició en l’era de la transparència. Un mur, no obstant això, amb una gran varietat de gravats a les parets.

 

Dossier de premsa i imatges aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.