Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de les activitats nadalenques de la plaça Catalunya

Dijous 20 de desembre, a les 12:00 hores, (Plaça de Catalunya, davant caseta de l’Espai Consum Responsable), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, explicarà les novetats d’enguany de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, que arriba a la seva IV edició amb la presència de 70 entitats.

Entre d’altres, es presentarà l’Informe anual sobre l’estat del Comerç Just a l’Estat espanyol que ha elaborat Som Comerç Just i Banca Ètica i la Coordinadora Estatal de Comercio Justo (CECJ). A l’acte hi participarà Maria Fernández, portaveu de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, responsable de projectes d’Alternativa 3 i membre de la junta directiva de la CECJ.

A la mateixa trobada, Marta Almirall, directora artística de les activitats culturals i familiars de la plaça donarà detalls dels espectacles que, a partir de divendres, protagonitzen La Ciutat dels Somriures i El Senyor Hivern.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.