Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona impulsa un conjunt d’accions per superar la fragmentació entre el sistema cultural i el sistema educatiu
  • Els comissionats de Cultura, Joan Subirats, i d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba i el president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep González-Cambray, presenten la mesura de Govern Cap a una política pública de cultura i educació

 

Reduir la situació de desigualtat social en el dret i accés a la participació cultural que es dóna a la ciutat de Barcelona i potenciar l’aliança entre el sistema cultural i el sistema educatiu ja que, si bé han conviscut, sovint no s’han interrelacionat ni retroalimentat suficientment. Són dos dels grans objectius de la Mesura de Govern Cap a una política pública de cultura i educació, treballada conjuntament entre l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona.

Demà dimecres, 5 de desembre, a les 13 hores, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona (Plaça Sant Jaume,1) el comissionat de Cultura, Joan Subirats; el comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba, i el president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray, presentaran els continguts i les diferents accions incloses en aquesta la Mesura de Govern.

 

Més informació i Mesura de Govern aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.