Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del poemari ‘Quaderns del port’ d’Hilari de Cara, guanyador dels Jocs Florals de Barcelona 2018

El proper dilluns, 3 de desembre, a les 19.00 hores, a la Llibreria Calders (passatge de Pere Calders, 9), es presentarà el llibre Quaderns del port, del poeta Hilari de Cara, guanyador del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2018. Quaderns del port ha estat publicat per Edicions Proa.

A l’acte hi assistiran el comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, i la consellera de Cultura, Laura Borràs. La glosa anirà a càrrec de Jaume Pons Alorda i Míriam Cano, i Odile Arqué recitarà poemes del llibre guanyador.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.