Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Cultura Viva ‘posa en antena’ la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona

Dimarts, 4 de desembre, a les 12.30 hores, a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació (Sant Adrià, 20), tindrà lloc la presentació de la nova Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. Aquest projecte, emmarcat dins el programa Cultura Viva de l’Institut de Cultura de Barcelona, permetrà – entre d’altres – connectar mitjançant noves eines projectes radiofònics comunitaris de la ciutat, i iniciar, a través d’un nou Radiolab, línies d’investigació sobre la ràdio del futur, o experimentar i produir continguts de manera conjunta.

En aquesta trobada es podrà veure el nou estudi radiofònic, el web que s’ha posat en marxa, i es presentarà la graella de programació de la nova RÀDIO FABRA, un mitjà de comunicació que pretén dinamitzar la difusió de continguts dels residents a la Fàbrica de Creació, fer visibles els esdeveniments i les comunitats que coexisteixen a l’equipament, i difondre els projectes culturals, socials i comunitaris de grups i entitats de la ciutat que emetran els seus programes a través d’aquesta ràdio.

La roda de premsa anirà a càrrec de Daniel Granados, director del programa Cultura Viva, i dels coordinadors del projecte, Efraín Foglia i Antònia Folguera amb la participació del conjunt de projectes radiofònics que formen part de la XRCB i de la RÀDIO FABRA.

Dossier de premsa i imatges en aquest ENLLAÇ.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.