Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El fons professional d’ Eduard Olivella es presenta per primera vegada a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

El proper dimarts 27 de novembre, a les 12.30 hores, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Pl. Pons i Clerch, 2 2a planta) tindrà lloc la visita guiada amb mitjans a l’exposició Eduard Olivella. Documentant cultura, que es podrà visitar fins al 18 de maig de 2019. L’exposició, que inclou més de 100 fotografies, mostra una selecció de les imatges que Olivella va cedir del seu fons professional a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (AFB) l’any 2015. Amb aquesta exposició, l’AFB posa a l’abast del públic un fons documental de primer ordre per als relats futurs de l’art contemporani a Barcelona.

La visita estarà conduïda pels dos comissaris de l’exposició, Lluís Saura Martí i Jordi Calafell. També hi intervindran Jordi Serchs, cap de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Eduard Olivella, (Barcelona, 1948), inicia la seva dedicació professional a la fotografia l’any 1968 i, al llarg de més de quaranta anys, simultanieja els encàrrecs de fotografia d’arquitectura, d’espectacles i d’art, i fa de responsable de foto fixa per al cinema.

Imatges i dossier de premsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.