Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El festival Dau Barcelona alça avui teló al SAT! amb el lliurament dels premis Dau i la representació d’‘Els homes llop de Vallnegra’, dirigida per Sergi Belbel

Avui divendres, 23 de novembre, la setena edició del festival Dau Barcelona alçarà el teló al Sant Andreu Teatre (SAT!) amb la gala dels Premis Dau Barcelona, que posen èmfasi en els autors i en la divulgació de la cultura del joc. La gala inclourà una representació del joc Els homes llop de Vallnegra dirigida per Sergi Belbel en col·laboració amb els seus autors.

Durant tot el cap de setmana del 24 i 25, el festival de participació i creativitat al voltant del joc de taula tindrà lloc a la Fabra i Coats i a la plaça de Can Fabra, amb entrada gratuïta, Dau Barcelona compta enguany amb la participació de 45 editorials, 30 entitats i 14 clubs i organitzacions de joc històric i miniatures.

Dau Barcelona és un festival que s’adreça a un públic ampli i divers, tant a famílies, com a jugadors iniciats o també a la comunitat de jugadors avesats; a tots ells ofereix l’ampli ventall de jocs que hi ha ara mateix a l’abast. Dau Barcelona vol ser un festival on tothom pugui gaudir i descobrir l’ àmplia oferta existent al mercat. A més, durant tot el festival, editors de jocs de taula i un bon nombre d’entitats participaran al festival ensenyant a jugar al públic assistent.

Des del punt de vista de la creació, Dau Barcelona posa de manera especial l’accent en els autors i autores de jocs destacant la seva tasca a través dels Premis Dau, així com gràcies a la participació durant el cap de setmana d’autors amb un merescut prestigi internacional en aquest sector o de la relació que any rere any el festival manté amb Ludo, l’associació de creadors de jocs d’Espanya.

El festival està organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el comissariat d’Oriol Comas.

Podeu descarregar-vos el DOSSIER DE PREMSA i IMATGES aquí

Web del festival: http://lameva.barcelona.cat/daubarcelona/

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.