Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita comentada per a mitjans de comunicació als 2 pessebres de Nadal de Barcelona

Demà, divendres 23 de novembre, es realitzarà una visita comentada als dos pessebres de Nadal de Barcelona. Per segon any consecutiu, al pessebre de la plaça de Sant Jaume s’hi afegeix el pessebre de format clàssic ubicat al Museu Frederic Marès. Totes dues propostes es podran visitar a partir de demà, 23 de novembre.

La visita per als mitjans s’iniciarà a les 11.30h al Museu Frederic Marès (plaça de Sant Iu, 5), amb el president de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, Josep Porta. Seguidament, a la plaça de Sant Jaume l’escenògraf i il·lustrador Sebastià Brosa, autor del pessebre de la plaça Sant Jaume enguany, explicarà la seva  proposta, que gira al voltant de les reunions i àpats familiars, i dels bons desitjos nadalencs.

IMATGES I NOTA DE PREMSA

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.