Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de Leonardo Padura, guanyador del Premi Internacional de Novel•la Històrica Barcino

Dijous 8 de novembre, a les 12.00 hores, a l’Espai Lab del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc una trobada entre l’escriptor Leonardo Padura, guanyador del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino 2018, amb els mitjans de comunicació.

Leonardo Padura recollirà el premi el dijous 8 de novembre, a les 18.00 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. NOTA IMPORTANT: els mitjans que vulguin assistir a l’acte de lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica, cal que confirmin assistència a través del correu electrònic premsicub@bcn.cat.

El premi es lliura durant la sisena edició de la trobada Barcelona Novel·la Històrica comissariada pel periodista i escriptor Fèlix Riera, i que aplega durant tota aquesta setmana  escriptors, editors i lectors de novel·la històrica amb diverses taules rodones al voltant del gènere, que enguany aborden la relació que s’estableix entre l’art i la novel·la històrica, quan aquesta pren com a protagonistes les grans figures del món de l’art que han marcat el transcurs de la història.

Dins la mateixa programació del festival, aquest divendres 9 de novembre, a les 18.30 hores, Leonardo Padura conversarà amb l’escriptora Carme Riera a la Biblioteca Jaume Fuster en una conversa que porta per títol “El llenç de Rembrandt”.

Podeu descarregar-vos IMATGES i DOSSIER DE PREMSA a l’ enllaç:
https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/ba533b04-8080-45c9-a580-6f9eabb228b7

 


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.