Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Lorenza Böttner, Exit Photography Group i Duen Sacchi, protagonistes de les noves exposicions de La Virreina Centre de la Imatge

El proper dimarts, 6 de novembre, a les 11 h, a l’Espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc la roda de premsa per presentar les tres noves exposicions que es podran veure fins al mes de febrer a La Virreina Centre de la Imatge.

A la roda de premsa hi assistiran Paul B. Preciado, comissari de l’exposició Rèquiem per la norma; l’artista Duen Sacchi; i Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge.

Lorenza Böttner Rèquiem per la norma
07.11.2018 – 03.02.2019

Ignorada fins ara per la historiografia dominant de l’art, l’obra de Lorenza Böttner representa una de les crítiques més agudes als processos de discapacitació, dessexualització, internament i invisibilització a què són sotmesos els cossos amb diversitat funcional i els cossos transgènere.

Survival Programmes: In Britain’s Inner Cities. Exit Photography Group
07.11.2018 – 17.02.2019

La mostra Survival Programmes: In Britain’s Inner Cities (Programes de supervivència als barris de classe obrera britànics) presenta íntegrament i per primera vegada en el context espanyol el projecte homònim de l’Exit Photography Group, col·lectiu format per Nicholas Battye, Chris Steele-Perkins i Paul Trevor.

Organolèptic Duen Sacchi
07.11.2018 – 17.02.2019

Concebut com un exercici d’imaginació utòpica, aquest projecte de Duen Sacchi des de diverses perspectives, mitjançant fetitxes o objectes encantats, dibuixos, estampacions murals i un llibre d’artista, la metamorfosi viscuda per nou personatges els cossos dels quals es relacionen amb certes potències transformadores, així com els canvis físics, espirituals i emocionals que aquestes operarien sobre seu.

 

Més informació i imatges per premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.