Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Big Draw Barcelona Dibuixa’ s’escampa enguany a 6 grans museus de la ciutat

El proper dijous, 25 d’octubre, a les 12 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina, el comissionat de Cultura, Joan Subirats, i el director del Museu Picasso, Emmanuel Guigon, presentaran la nova edició –la novena– del Big Draw Barcelona Dibuixa, que tindrà lloc a 5 zones de la ciutat, al voltant de diferents museus i altres entitats, el proper diumenge 28 d’octubre.

El Big Draw Barcelona Dibuixa ofereix tallers gratuïts en diferents espais de la ciutat, on adults, joves i famílies, viuen una proposta fresca i creativa de qualitat que celebra el dibuix i el treball conjunt amb esperit alegre i lúdic. Aquest any per primer cop s’expandeix a tota la ciutat, que podrà gaudir dels tallers entre les 11 i les 19 hores (18 hores els tallers exteriors).

 

Més informació i imatges per premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.