Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Monestir de Pedralbes acull la primera mostra de l’obra de Charlotte Salomon a l’Estat

El proper dimarts, 16 d’octubre, a les 11.30 hores, al Monestir de Pedralbes (Baixada del monestir, 9), es presentarà l’exposició Vida? O Teatre?, de l’artista Charlotte Salomon, que per primer cop s’exhibeix a l’Estat. La presentació anirà a càrrec del regidor de Les Corts, Agustí Colom; el comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, i el comissari de l’exposició, Ricard Bru. Un cop presentada, es farà una visita guiada per l’exposició amb els assistents.

Més informació aquí

Imatges i dossier de premsa en aquest enllaç: https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/17bc4190-d3d9-4621-a187-9b082d5efe5a

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.