Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Pantalla Barcelona’, de nou, amb el cinema fet i produït a la ciutat

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Comission, engega per segon any consecutiu el cicle cinematogràfic Pantalla Barcelona. Aquesta proposta té l’objectiu d’estimular i donar a conèixer el cinema realitzat, rodat o produït a Barcelona.

Entre el 9 i el 12 de desembre, Pantalla Barcelona apropa als espectadors un total de 7 llargmetratges i 7 curtmetratges, que sumen 49 projeccions, que es podran veure als següents cinemes i centres cívics de la ciutat: Auditori de Sant Martí, Cinema Maldà, Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, Centre Cívic Can Clariana Cultural, Centre Cultural Casa Orlandai, Cinemes Girona i Zumzumeig Cinema. Tots aquests espais acolliran una vegada cada un dels 7 programes diferents que inclou el cicle, formats per un curt i un llargmetratge.

Pantalla Barcelona que compta amb una especial vinculació amb les escoles de cinema i universitats de comunicació audiovisual. El Cicle Gaudí-Circuit Estable de Cinema Català ha col·laborat de manera especial en aquesta edició amb tres de les pel·lícules programades.

Les entrades es poden adquirir a les mateixes sales anticipadament o el dia de la projecció a un preu reduït.

Pantalla Barcelona 2018:

  • Programa 1: Celebració (curt) – Bugarach
  • Programa 2: Les bones nenes (curt) – Tots volem el millor per a ella
  • Programa 3: Godka Cirka (curt) – La pell freda
  • Programa 4: Los desheradados (curt) – Tots els camins de déu
  • Programa 5: Ahora no puedo (curt) – La llibreria
  • Programa 6: Notes from somtime later, maybe (curt) – Tierra firme
  • Programa 7: Mot de passe: Fajara (curt) – Transeúntes

Més informació aquí:
barcelona.cat/pantallabarcelona

Podeu descarregar-vos el programa al següent enllaç: https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/945990e5-4ad2-4f14-93c1-716ba9ced9d8

 

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.