Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Ajuntament de Barcelona i l’IRL signen el conveni de col•laboració amb la Fundación El Libro de Buenos Aires
  • Aquest acord permetrà articular el programa de Barcelona ciutat convidada a la Feria del Libro de Buenos Aires 2019

Barcelona serà la ciutat convidada a la 45a edició de la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires, que tindrà lloc del 25 d’abril al 13 de maig de 2019. Per tal d’articular el programa d’activitats, aquest migdia s’ha signat a la seu de l’Institut de Cultura un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament, l’Institut Ramon Llull i la Fundación El Libro de Buenos Aires. A la trobada han participat el comissionat de Cultura, Joan Subirats; la directora de l’IRL, Iolanda Batallé, i el director institucional de la Fundación El Libro, Oche Califa.

Barcelona farà a Buenos Aires un gran desembarcament d’un mínim de 35 autors en català i castellà, tot i que s’està treballant amb el món editorial perquè la xifra sigui encara més elevada.

El passat 30 d’agost es van fer públics els primers noms dels participants. En el programa hi destacaran autors consolidats com ara el poeta Joan Margarit; el guionista de la famosa sèrie Merlí, Héctor Lozano, que presentarà la novel·la Quan érem peripatètics, així com noves veus de la literatura actual. Un dels plats forts de la programació serà l’actuació de la cantant Sílvia Pérez Cruz durant la ‘Noche de la feria’, un gran esdeveniment musical organitzat per la ciutat convidada en un escenari a l’aire lliure.

La participació de Barcelona com a ciutat convidada a la Feria del Libro de Buenos Aires suposa una oportunitat única per mostrar l’immens patrimoni literari de la ciutat en totes les seves facetes, així com estrènyer els llaços històrics que uneixen ambdues ciutats.

Pots descarregar imatges aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.