Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Capella inaugura ‘SINOPSI’, un assaig expositiu de les setze galeries que formen part d’Art Nou
  • La mostra obrirà les portes demà dijous 4 d’octubre i es podrà visitar fins a l’11 de novembre

 

El 4 d’octubre a les 19 hores, la Capella inaugura l’exposició SINOPSI, un assaig expositiu que posa en escena els projectes artístics de les setze galeries que formen part d’Art Nou.

La condensació dels projectes a l’espai de La Capella la converteix en un punt de trobada i es proposa un doble objectiu: per una banda, oferir una síntesi de les obres, els artistes i les exposicions d’Art Nou, tot posant-los en relació, i per l’altra, intensificar els continguts mitjançant una sèrie d’activitats centrades en les relacions entre l’art emergent i el mercat de l’art.

Si normalment l’exercici de resum que planteja la sinopsi es mou en uns temps previs al consum d’uns determinats continguts, en aquest cas la seva lògica d’expectativa inicial s’aplica a un temps posterior, que enllaça i culmina amb el premi Art Nou que s’atorga cada any.

  • Artistes participants:
    Aïda Andrés Rodrigálvarez | Marc Badia | Claudia del Barrio, Vilma Bravo i Blanca Utrillas Gracia | Léo Dorfner | Anna Dot | Shaun Fraser | Alberto Gil Cásedas | Ariadna Guiteras | Abel Jaramillo | Julia Llerena | Pablo del Pozo | Antonio Rincón | Francesc Ruiz Abad | Bruna Ruiz Planella | Javier Vázquez | Pablo Vindel | Carmen Alvar Bertran
  • Galeries participants:
    Ana Mas Projects, àngels barcelona, Bombon Projects, Galeria Carles Taché, Galeria Contrast, Galeria Estrany – de la Mota, etHall, Galeria H2O, Hans & Fritz Lab, Galeria Joan Prats, Lab 36 – Galeria Senda, Nogueras Blanchard, RocioSantaCruz, Sala Parés, Víctor Lope Arte Contemporáneo, Pigment Gallery.

En aquest sentit, SINOPSI. Converses funciona com un programa de xerrades informals entre artistes i galeristes que, tot donant veu als protagonistes principals, pretén aprofundir en les possibles línies d’actuació que actualment defineixen l’art emergent en l’àmbit galerístic de Barcelona

 

CONVERSES SINOPSI

Associat a l’exposició, el cicle Converses Sinopsi, moderat per David Armengol, planteja trobades regulars entre artistes i galeristes vinculats a Art Nou 2018 que, durant el mes d’octubre, ofereix un espai d’anàlisi i reflexió en veu alta sobre les relacions entre el mercat de l’art i les arts emergents en el context de Barcelona.

Dimarts 16 d’octubre, 19 h
L’art emergent i les galeries I: passat recent, present immediat i futur pròxim
Amb Olivier Collet (Galeria Joan Prats), Aïda Andrés Rodrigálvarez i Pablo del Pozo (artistes)

Dimarts 23 d’octubre, 19 h>
L’art emergent i les galeries II: performativitat i mercat
Amb Quico Peinado (Galeria àngelsbarcelona) i Ariadna Guiteras (artista)

Dimecres 31 d’octubre, 19 h
L’art emergent i les galeries III: noves tipologies (de galeria, d’artista)
Amb Bernat Daviu i Joana Roda (Bombon Projects) i Anna Dot (artista)

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.