Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Centre d’Art Contemporani presenta ‘POSTMORTEM. Pour en finir avec le jugement de dieu 2006-2007’

Demà dijous, 27 de setembre, a les 19.00 hores, al Centre d’Art Contemporani de Barcelona (Fabra i Coats, Sant Adrià, 20), tindrà lloc la performance ‘POSTMORTEM. Pour en finir avec le jugement de dieu’, dins el marc del projecte expositiu Col·lapse, de l’artista Joan Morey, que es pot veure des del passat 20 de setembre i fins al 13 de gener al Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

POSTMORTEM. Pour en finir avec le jugement de dieu 2006-2007
POSTMORTEM. Per acabar amb el judici de déu 2006-2007

Extracte del panell 7 de POSTMORTEM. Una performer porta un altaveu pel qual sonen fragments de Per acabar amb el judici de déu (1947), d’Antonin Artaud, una obra teatral radiofònica que, en aquesta ocasió, serveix de partitura coreogràfica. La intèrpret, amb un vestit molt cenyit que li cobreix tot el cos i la torna inerta com a individu, es converteix en un cos-cosa indeterminat i reptador que emet expressions vocals. Literalment ha de carregar un artefacte que amplifica la constant evocació que fa Artaud de la veu com una mena d’excrement i la seva palpable obsessió amb les misèries de l’existència.

L’actuació anirà a càrrec de la ballarina, performer i coreògrafa, Sònia Gómez

Col·lapse és un projecte expositiu que consta de tres parts: l’exposició Màquina desitjant, màquina de treball, al Centre d’Art Contemporani de Barcelona; l’exposició Cos social, al Centre d’Art Tecla Sala (L’Hospitalet), i la performance Màquina esquizofrènica.

Més informació a:  http://ajuntament.barcelona.cat/centredart/ca/content/postmortem

Podeu descarregar-vos dossier de premsa i imatges de Col·lapse a: http://nou.eicub.net:8080/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/23045410-f876-4af8-88f5-6248a0d16e20

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.