Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Morey presenta al Centre d’Art Contemporani de Barcelona el seu darrer projecte, ‘Col·lapse’

El proper dimecres, 19 de setembre, a les 10.30 hores, al Centre d’Art Contemporani de Barcelona (Recinte de la Fabra i Coats, Sant Adrià, 20), l’artista Joan Morey presentarà el seu darrer projecte, Col·lapse, que consta de tres parts: l’exposició Màquina desitjant, màquina de treball, al Centre d’Art Contemporani de Barcelona; l’exposició Cos social, al Centre d’Art Tecla Sala (L’Hospitalet), i la performance Màquina esquizofrènica. A la roda també intervindran el director de Cultura de Proximitat de l’ICUB, Carles Sala; el director artístic del Centre d’Art Tecla Sala, Antoni Perna, i els comissaris de l’exposició, membres de Latitutes, Max Andrews i Mariana Cánepa.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.