Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del festival Mercè Arts de Carrer dins la festa major de la ciutat

El proper dimarts, 18 de setembre, a les 11 hores, a l’Espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) es presentarà el festival Mercè Arts de Carrer (MAC) emmarcat dins el programa de les festes de la Mercè 2018. La presentació anirà a càrrec de Marta Almirall, directora artística del MAC Festival. A la roda de premsa també hi assistiran alguns dels artistes que participaran en l’edició d’enguany.

El Mercè Arts de Carrer (MAC) aproparà durant els quatre dies de la Festa Major la cultura contemporània a la ciutadania, on la dansa, el circ, el teatre de carrer i les noves tecnologies s’apoderaran d’alguns espais públics de la ciutat. 61 companyies nacionals i 15 d’internacionals oferiran 330 funcions en 7 espais diferents de la ciutat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.