Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats presenta el programa definitiu i la imatge de la primera ‘Biennal de pensament Ciutat Oberta’

Aquest divendres, 14 de setembre, a les 11 hores, al Fossat del Mercat de Sant Antoni (Comte d’Urgell, 1), un dels escenaris d’aquesta trobada, el comissionat de Cultura, Joan Subirats, presentarà la programació completa i la imatge de la primera Biennal de pensament Ciutat Oberta. A la roda de premsa també intervindrà David Ricart, creatiu i dissenyador de la cooperativa de comunicació L’Apòstrof, que ha conceptualitzat la imatge de l’esdeveniment. També hi assistiran els membres del consell assessor de la biennal, l’arquitecte Carles Muro i la directora d’Investigació sobre economia col·laborativa a l’IN3 (UOC) i del departament de Dimmons, Mayo Fuster.

La Biennal de pensament Ciutat Oberta celebrarà la seva primera edició a partir del 15 d’octubre a diferents espais de la ciutat, i serà un nou esdeveniment cultural que vol relacionar les reflexions sobre el paper de la ciutat en el canvi d’època amb les grans corrents de pensament que avui debaten el futur de la democràcia, l’explosió de les diferències, els reptes del canvi tecnològic o la vigència dels models urbans avui encara predominants.

Atenció mitjans Gràfics: A les 11 hores, abans de començar els parlaments, es podran prendre imatges del Comissionat i altres col·laboradors davant de la imatge dissenyada per la biennal

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.