Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Finalitza la reconversió i informatització del catàleg del fons bibliogràfic de l’Arxiu Històric de la Ciutat

Demà dijous, 26 de juliol, a les 11:00 hores, a la Sala Dalmases de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (Santa Llúcia, 1), el director de l’Arxiu Històric de la Ciutat, Xavier Tarraubella, atendrà els mitjans coincidint amb la finalització del procés d’informatització de tot el catàleg de la Biblioteca de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona. A partir d’ara es podrà consultar en línia la totalitat del catàleg bibliogràfic format per uns 124.000 volums, de la que és la biblioteca més important especialitzada en temàtica barcelonina.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.