Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona presenta la nova biennal de pensament ‘Ciutat Oberta’

Aquest divendres 27 de juliol, a les 11 hores, al pati del Palau de la Virreina (Rambla, 99), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el Comissionat de Cultura, Joan Subirats presentaran la biennal de pensament ‘Ciutat Oberta’, un nou esdeveniment cultural que vol relacionar les reflexions sobre el paper de la ciutat en el canvi d’època amb les grans corrents de pensament que avui debaten el futur de la democràcia, l’explosió de les diferències, els reptes del canvi tecnològic o la vigència dels models urbans avui encara predominants.

A la roda de premsa també hi assistiran els assessors de Ciutat Oberta: la cap de Debats i Educació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Judit Carrera; l’arquitecte Carles Muro; la directora d’Investigació d’Economia Col·laborativa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Mayo Fuster; i el geògraf, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i president del Consell Assessor del Pla de Barris de Barcelona, Oriol Nel·lo.

 

Materials per premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.