Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació musical inclosa al programa de les festes de la Mercè 2018

Demà dimarts, 24 de juliol, a les 13.00 hores, a l’Espai Lab del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de la programació musical inclosa al programa de les festes de la Mercè 2018, que se celebrarà entre el 21 i el 24 de setembre. A la roda de premsa es donarà a conèixer el programa del Festival BAM (Barcelona Acció Musical), del BAM Cultura Viva, i de totes les actuacions musicals incloses al Mercè Música.

La presentació anirà a càrrec de Dani Granados, director del programa Cultura Viva i assessor de Presidència de l’Institut de Cultura de Barcelona; Marc Campillo, director artístic del Festival BAM, i Jordi Turtós, director del Mercè Música.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.