Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona és la ciutat convidada a l’“Unbound” de l’Edimburg International Book Festival

– Aquesta invitació és fruit dels intercanvis entre la xarxa de Ciutats de la Literatura UNESCO, de la qual la capital catalana i escocesa formen part

Dins el marc de l’Edimburg International Book Festival, que tindrà lloc entre l’11 i el 27 d’agost a la capital escocesa, Barcelona ha estat convidada a organitzar La Nit de Barcelona dins l’ “Unbound”, una secció off del festival que té format de cabaret nocturn i una programació literària específica dins el festival. L’acte tindrà lloc el dissabte 25 d’agost, a les 21 hores a The Spiegeltent d’Edimburg.

La Nit de Barcelona, organitzada des de l’Oficina Ciutat de la Literatura UNESCO oferirà una visió panoràmica de la poesia barcelonina i comptarà amb la participació dels poetes Mireia Calafell, Enric Casasses i Maria Cabrera, que iniciaran l’acte recitant poemes propis, i acabarà amb un concert d’El Pèsol Feréstec, el grup que fa temps que musica poemes d’autors catalans com Carles Riba, Gabriel Ferrater o Maria Mercè Marçal, entre d’altres.

La invitació de Barcelona a participar a l’ “Unbound” de l’Edimburg International Book Festival és fruit dels intercanvis entre la xarxa de Ciutats de la Literatura UNESCO, de la qual Barcelona i Edimburg formen part.

El programa de Ciutats de la Literatura UNESCO, del qual la ciutat d’Edimburg també en forma part, treballa amb l’objectiu que la literatura sigui un motor de desenvolupament i progrés a les ciutats. L’intercanvi de projectes innovadors i de bones pràctiques, així com la col·laboració entre les ciutats, són una oportunitat per aprendre noves maneres de fer que la literatura es difongui en l’àmbit local i projectar la imatge cultural de Barcelona al món.

Enllaç al web del festival: https://www.edbookfest.co.uk/the-festival/whats-on/themes/unbound

Imatges de premsa: http://nou.eicub.net:8080/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/7b2ea750-8446-4523-bb7a-3fc318bf3ba3

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.