Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Ada Colau desvetllarà demà qui signa el cartell i el pregó de la Mercè 2018 i quina és la programació de Lisboa, ciutat convidada

El proper divendres, 13 de juliol, a les 12.30 hores, al pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, desvetllarà dos dels secrets més ben guardats de la Mercè 2018: qui signarà el cartell i qui farà el pregó enguany. A l’acte també hi assistirà la regidora de Cultura de Lisboa, la ciutat convidada aquesta edició, Catarina Vaz Pinto, qui presentarà la programació inclosa al programa. A l’acte també hi assistirà el tinent d’alcaldessa de Drets de la Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència, Jaume Asens.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.