Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Els Castellers de Barcelona actuen aquest dissabte a Londres

Demà dissabte, 7 de juliol, a les 14 hores, els Castellers de Barcelona actuaran a Londres, on han estat convidats per la colla amfitriona, els Castellers of London, fundada l’any 2015 i que vesteix de vermell com els barcelonins. L’actuació tindrà lloc en el marc del St Margarets Fair, a St Margarets. A la fira s’hi faran concerts en directe, hi haurà competicions esportives, parades amb menjars típics de la zona i jocs infantils, entre d’altres.

És la primera vegada que la colla degana de la ciutat de Barcelona (que desplaçarà a prop de 115 persones) viatja a la Gran Bretanya. Ho fa amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona i amb la finalitat de fer difusió del fet casteller i la cultura popular. A les portes del seu 50è Aniversari (2019), per els Castellers de Barcelona aquesta és una actuació important, ja que els vermells tenen una gran trajectòria duent la cultura catalana i el fet casteller arreu del món, havent actuat a llocs tan diversos com Nuremberg, Frankfurt, Anvers, Zurich, Marsella o Copenhaguen, entre d’altres.

Els Castellers de Barcelona, a més de l’actuació de dissabte, faran, divendres al vespre, un assaig conjunt amb els Castellers of London al Guy’s Hospital. Prèviament, els barcelonins tenen previst fer un pilar al davant del City Hall de la capital per donar les gràcies a la ciutat per la rebuda.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.