Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Un centenar de programadors d’arreu del món comencen demà el Grec_PRO

Avui dimecres, 4 de juliol, a les 18.30 h, al HUB de la plaça Margarida Xirgu, tindrà lloc l’acte de benvinguda als diferents programadors i programadores que participaran a una nova edició del Grec_PRO. La inauguració anirà a càrrec de Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, i representants dels col·laboradors del projecte: Acción Española, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)  i l’Institut Ramon Llull.

El Grec_PRO ha reunit, enguany, un centenar de programadors, dels quals 50 són internacionals: des de Hong Kong, als EUA, Llatinoamèrica o Austràlia. El Grec_PRO ofereix un lloc de trobada per a professionals de l’escena, dedicat a generar nous projectes i a consolidar les relacions entre les companyies i els artistes catalans i els professionals de l’escena d’arreu del món. Durant quatre dies, es crearan dinàmiques de comunicació mútua, es gestaran projectes i es posarà en relació creadors catalans i artistes i professionals de procedències diverses.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.