Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats inaugura demà la tercera edició del Forum Edita

Demà dimecres, 4 de juliol, a les 18 hores, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, el comissionat de Cultura Joan Subirats, inaugurarà la tercera edició del Forum Edita. A l’acte també hi assistiran el president del Gremi d’Editors de Catalunya, Patrici Tixis, i el rector de la Universitat Pompeu Fabra Barcelona, Jaume Casals. En l’acte inaugural tindrà lloc una conversa entre Markus Dohle, CEO de Penguin Random House i Sergio Vila-Sanjuán, periodista cultural i historiador de l’edició.

El III Forum Edita, dedicat a la innovació, convoca a grans prescriptors de l’edició mundial com Rüdiger Wischenbart o Luigi Spagnol, a autors com Almudena Grandes i Lorenzo Silva, i a l’expert en creativitat Ferran Adrià. Està organitzat pel Gremi d’Editors de Catalunya i la UPF Barcelona School of Management, a través del seu Màster d’Edició, compta també amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, CEDRO, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura i Esport, i la Federación de Gremios de Editores de España.

Atenció: per assistir a la inauguració s’ha de confirmar assistència al correu laurasantaflorentina@gmail.com

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.