Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Exhaurides les entrades per “El poema de Guilgamesh, rei d’Uruk”, l’espectacle inaugural

– 6 propostes artístiques incloses al programa també pengen el cartell de sold out

L’espectacle inaugural del Grec Festival de Barcelona, El poema de Guilgamesh, rei d’Uruk, que es podrà veure del 2 al 4 de juliol al Teatre Grec, ha exhaurit les seves localitats. Els altres espectacles que també han esgotat la totalitat d’entrades són Xenos d’Akram Khan Company, programada al Mercat de les Flors, del 3 al 5 de juliol; l’espectacle de circ, del Baró d’Evel (Teatre Lliure de Gràcia, del 8 al 10 de juliol); Miedo, d’Albert Pla (Mercat de les Flors, els dies 5 i 6 de juliol); l’espectacle Assaig sobre la lucidesa, de José Saramago (Teatre Lliure de Montjuïc, els dies 27 i 28 de juliol); el concert d’Snarky Puppy el dia 6 de juliol a la Sala Barts, i l’espectacle d’Oriol Broggi Bodas de Sangre, que aquest any repeteix dins la programació del Grec, a la Biblioteca de Catalunya.

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.