Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix a la Cerimònia de lliurament del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà 2018

Demà dimecres, 20 de juny, a les 18.30 hores, al CCCB (Montalegre, 5) el comissionat de Cultura, Joan Subirats, participarà a l’entrega del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà. Amb l’objectiu de reconèixer les millors obres de recuperació i defensa de l’espai públic al continent europeu, la iniciativa celebra enguany la seva desena edició, a la qual s’han presentat 279 candidatures, provinents de 179 ciutats de 32 països.

El Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà és una iniciativa del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) coorganitzada amb The Architecture Foundation (Londres), l’Architekturzentrum (Viena), l’Institut Français d’Architecture / la Cité de l’Architecture et du Patrimoine (París), el Museum of Finnish Architecture (Hèlsinki), el Deutsches Architekturmuseum (Frankfurt) i el Museum of Architecture and Design (Liubliana).

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.