Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Els treballs del màster de Producció i Recerca Artística (UB) s’exposen al Centre d’Art Contemporani de Barcelona

Avui dijous, 14 de juny, a les 19 hores, a la P2 del Centre d’Art Contemporani de Barcelona (a la Fabra i Coats, Sant Adrià, 20), s’inaugura l’exposició que presenta els treballs finals desenvolupats pels postgraduats del màster en Producció i Recerca Artística de la Universitat de Barcelona, des de la línia Art i Contextos Intermèdia.

Especialment enfocada en el seu caràcter d’àmbit pluridisciplinari, emfatitza manifestacions discursives transversals, dialèctiques i pràctiques experimentals de producció, en l’expansió i recerca de les arts.

Les obres exposades emergeixen d’indagacions que interpel·len alteracions de contexts plurals: descodificant transferències culturals, qüestionant dinàmiques territorials i rutines quotidianes o revelant nous espais de pensament. Des d’altres posicions, desarticulen el so de les formes de mirar, es cerca l’incògnit valorant l’impredictible, descobrint el camuflatge de les emocions, desconstruint la identitat de l’objecte i desvetllant la memòria de la matèria, en noves consciències de temps virtual.

Hi conflueixen joves creadors universitaris, nacionals i estrangers, part dels quals han gaudit de residències als espais de la Fàbrica de Creació de Barcelona – Fabra i Coats per portar a terme els Treballs de Fi de Màster, en un recull dels processos d’exploració del món i el pensament crític.

La transferència de resultats de les recerques artístiques s’aplega en aquesta mostra al Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats, mitjançant un conveni de col·laboració entre la UB i l’Institut de Cultura de Barcelona que potencia el transvasament cultural a la ciutat.

L’alumnat que exposarà en aquesta mostra és:

 • Sandra Aicart
 • Hannah Berestizhevsky
 • Yosman Botero
 • Carmen Dengra
 • Ariadna Diez
 • Lídia Fané
 • Svetlana Limnios
 • Shin-Tian Lin
 • Melisa López
 • Jiangjiang Luo
 • Jessica Moroni
 • Javier Navarro
 • Juano Ortiz
 • Pía Sommer
 • Josefina Valenzuela
 • Virgínia Vilhena

Imatges per premsa

Enllaç web

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.