Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La fotografia «creativa» a Catalunya, Mar Arza i Kikol Grau, noves exposicions de La Virreina Centre de la Imatge

El proper divendres, 15 de juny, a les 11h, a l’Espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc la roda de premsa per presentar les noves exposicions que es podran veure durant els mesos d’estiu a La Virreina Centre de la Imatge.

A la roda de premsa hi assistiran Cristina Zelich, comissària de l’exposició La fotografia «creativa» a Catalunya (1973-1982); juntament amb Pep Rigol, col·laborador de la mateixa mostra; els artistes Mar Arza i Kikol Grau; i el director de La Virreina Centre de la Imatge i comissari de les exposicions Dame pank y dime tonto i En va, Valentín Roma.

La fotografia «creativa» a Catalunya (1973-1982)
La fotografia «creativa» a Catalunya (1973-1982) reconstrueix l’aparició d’una generació de fotògrafs que va reivindicar el reconeixement de la fotografia d’autor o creativa com un art autònom en el sistema artístic i institucional del nostre país. Es presenten més de 1.000 peces d’uns 40 artistes i col·lectius, nombrosos arxius personals, documents inèdits i una cronologia exhaustiva del període.

Kikol Grau. Dame pank y dime tonto
Dame pank y dime tonto és la primera exposició que revisa la trajectòria de Kikol Grau, realitzador audiovisual irreverent i pertorbador, l’obra del qual compon certa radiografia “en negatiu” de la història televisiva, política i musical a Barcelona des dels anys vuitanta fins avui dia.

Mar Arza. En va
En va és un projecte de Mar Arza en què l’artista explora el significat i implicacions de veure-hi, les preses de posició i les impossibilitats de no veure-hi clar.

Dossier de premsa i imatges al següent enllaç: http://nou.eicub.net:8080/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/8ab6ae82-50e1-4feb-bbad-053a2ed18ec5

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.