Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats inaugura demà el 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni

Demà dijous, 14 de juny, a les 9 hores, al Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes, s/n), el comissionat de Cultura, Joan Subirats, inaugurarà el 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni. A l’acte també hi assistiran Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona; Elsa Ibar, directora general de Patrimoni Cultural de la Generalitat, i Roger Marcet, director del Museu Marítim de Barcelona.

Durant el congrés, que s’allargarà fins al dissabte 16 de juny, Barcelona es convertirà en epicentre de debat entorn a l’educació i l’accessibilitat als equipaments culturals, museístics i patrimonials. La trobada, coorganitzada per l’Ajuntament de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, comptarà amb experts del sector com Barry Ginley, responsable d’accessibilitat del Victoria & Albert Museum de Londres, Encarna Lago, gerent de la Xarxa de Museus de Lugo, o Clémence Gros, responsable del desenvolupament de públics del Musée du Quai Branly – Jacques Chirac de París, un dels museus internacionals més avançats en temes d’accessibilitat, entre d’altres.

 

Més informació en aquest enllaç.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.