Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’exposició ‘Carme Garcia. Des del terrat’ mostra els treballs de la fotògrafa a l’Arxiu Fotogràfic

El dimarts 12 de juny, a les 12 hores, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Pl. Pons i Clerch, 2 2a planta) tindrà lloc la visita guiada amb mitjans a l’exposició Carme Garcia. Des del terrat, que es podrà visitar entre el 14 de juny i el 27 d’octubre. L’exposició mostra una selecció amb prop de 300 fotografies de l’obra de la fotògrafa Carme Garcia, que va donar el seu fons a l’AFB l’any 2011.

La visita estarà conduïda per la curadora de la mostra, Isabel Segura. També hi intervindran Jordi Serchs, cap de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, i Victòria Bonet, de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

Carme Garcia Padrosa (Barcelona, 1915-2015) fa les seves primeres fotografies als anys trenta. Després d’un període d’inactivitat marcat per la Guerra Civil, el 1956 fa un curs per a dones a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. A partir d’aquesta data realitza reportatges de forma intermitent fins poc abans de morir. El terrat de casa seva es converteix, durant uns anys, en mirador i estudi i els viatges familiars per terres catalanes, per diverses ciutats espanyoles i europees, són el pretext per a la realització de reportatges fotogràfics, pels quals rebrà diversos premis al llarg de la seva trajectòria.

Trobareu més informació al web de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona: http://ajuntament.barcelona.cat/arxiumunicipal/arxiufotografic/ca/home

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.