Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats participa al Barcelona Creative Commons Film Festival

Demà dissabte, 9 de juny, a les 19h, a l’Auditori del MACBA (Plaça dels Àngels, 1), el comissionat de Cultura, Joan Subirats, participarà en el debat ‘El rodar se va a acabar? Repensant l’audiovisual localment’, dins el marc del Barcelona Creative Commons Film Festival.

Al debat, que estarà precedit per la projecció del documental Hard as Indie, hi també hi participaran Valerie Delpierre, d’ Inicia Films; Xavi Artigas, de Metromuster; Bernat Manzano, de Bogaloo Films; i  Miriam Porté, productora i presidenta de Dones Visuals; i estarà moderat per Ingrid Guardiola, realitzadora i investigadora.

En continuïtat amb el debat iniciat al BccN de l’any passat sobre el “Retorn Social a l’Audiovisual” en aquesta edició es planteja reflexionar sobre la producció amb una perspectiva local i la seva relació amb allò públic.

Més informació a: http://www.bccn.cc/event/rodar-se-acabar-repensant-laudiovisual-localment/

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.