Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’evolució de la comunicació visual protagonista de la nova exposició del Museu del Disseny

“Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003” es presentarà en roda de premsa el 8 de juny, a les 12.00h a la 4a planta del Museu del Disseny (Plaça de les Glòries, 37-38). Comptarà amb la presència la comissària i historiadora del disseny Raquel Pelta, la directora del Museu del Disseny, Pilar Vélez i alguns dels dissenyadors i dissenyadores presents a l’exposició.

Una exposició panoràmica: del «boom» del disseny gràfic a la gràfica per a pantalles
L’exposició mostra el treball de més de dos-cents professionals amb una selecció de vora sis-centes peces que formen part de la Col·lecció de disseny gràfic del Museu i que són representatives d’una època d’extraordinària vitalitat, d’explosió de la cultura popular i de nous reptes professionals. Des del «boom» dels 80 que va comportar una major visibilitat dels dissenyadors a la consolidació de la professió a la dècada dels 90 amb la celebració de Barcelona’92 i l’arribada del Macintosh per acabar, als primers 2000, amb el sorgiment de noves perspectives i especialitats.

Hi tenen presència alguns dels representants més destacats del període, noms com Enric Satué, America Sanchez, Oscar Mariné, Mariscal, Peret, Pati Núñez, Juan Gatti, José María Cruz Novillo, Yves Zimmermann, Nacho Lavernia Pilar Villuendas, Claret Serrahima, Paco Bascuñán, Isidro Ferrer, Enric Aguilera; els estudis Eumografic, Grafica, BaseBCN, Mucho, Suma o Vasava, entre molts altres.

Més informació i imatges per descàrrega

Avís als mitjans gràfics: a les 11.15h es farà una foto de família.
Mitjans interessats a fer entrevistes prèvies (abans de les 12.00h) , si-us-plau contacteu amb el servei de premsa del Museu: Divina Huguet 636068539 premsa.museudeldisseny@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.