Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix aquest vespre a l’entrega dels Premis GAC 2018-XI Nit del Galerisme

Aquest vespre, a partir de les 20.45 hores a la Sala Teatre del CCCB (Montalegre, 5), el comissionat de Cultura, Joan Subirats, assisitirà a l’entrega dels Premis GAC 2018-XI Nit del Galerisme.

Els Premis GAC són un homenatge a personalitats i agents culturals que, gràcies al seu coneixement i integració en el marc de l’art i del galerisme catalans, assumeixen un paper destacat en el mercat artístic i la promoció d’artistes en l’àmbit nacional i internacional. Enguany, el Premi Honorífic – Fundació Banc Sabadell a la trajectòria artística se li lliurarà a Frederic Amat, un dels creadors més destacats del panorama artístic contemporani, i el Premi Honorífic – Fundació Banc Sabadell a la trajectòria galerista és per al col·leccionista Alejandro Sales.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.